MENÜÜ 03.02- 07.02.25
Esmaspäev
Hommikupuder
Rukkihelbepuder
Aprikoosi-granadilli kaste
Lõuna
Hautatud tatar, praetud hakkliha ja köögiviljaga
Konservkurk majoneesi-jogurtikastmega
Marjasupp vahukoore ja toorjuustu vahuga
Teisipäev
Hommikupuder
Riisihelbepuder
Maasikamoos
Lõuna
Boršš hapukapsaga
Hapukoor
Mannapuder kõrvitsa ja munaga
Rabarberikisell
Kolmapäev
Hommikupuder
Mannapuder
Virsiku-apelsinimoosiga
Lõuna
Peekoni-maksakaste
Ahjukartulid
Hapukapsa-peedisalat
Kakaokissell kirsimoosiga
Neljapäev
Hommikupuder
Viieviljapuder
Õuna-vanillimoos
Lõuna
Värskekapsa-hakklihahautis
Keedetud kartul
Krõmpsuv porgandi-kapsasalat õunaga
Jogurtivaht röstitud kaerahelvestega
Reede
Hommikupuder
Kaerahelbepuder
Õunamoos
Lõuna
Kana-nuudlisupp
Marjane kohupiimakreem küpsisepuruga
Avaldatud 07.01.2025.
Viimati muudetud 04.02.2025.